Psychiater Olivier, praktijk voor kinderen, volwassenen, relaties en gezinnen
In deze praktijk worden geen gegevens uitgewisseld met gemeenten of zorgverzekeraars. Betaling loopt via u zelf. Er zijn geen contracten met andere partijen.
Laatste nieuws! Reorganisatie van de praktijk!

Met pijn in het hart heb ik besloten om de praktijk te sluiten. De veranderingen in regelgeving, het ondoorzichtige woud van eisen en controles van zorgverzekeraars en gemeenten zijn niet langer verenigbaar met mijn ideeen over goede adequate en respectvolle zorg die ik wil kunnen bieden als ik mijn beroep uitoefen.

Voor de kinderen en hun gezinnen wordt het bijna niet meer mogelijk om een vrijgevestigde professional te vinden. In Amsterdam alleen al wil meer dan de helft van de kinderpsychiaters niet langer samenwerken met de gemeente onder de voorwaarden die door hen worden gesteld.

Voor mijzelf heb ik besloten om voor 2017 in ieder geval tijdelijk de contracten met de zorgverzekeraars voor volwassenenzorg komend jaar ook niet te verlengen.

 

Voorlopig zal ik een hele kleine praktijk laten doorlopen voor zelf betalers. dat betekent voor volwassenen dat je de rekening kunt aanbieden aan je zorgverzekeraar maar dat het per zorgverzekeraar weer verschillend is hoeveel van de rekening, die gebaseerd is op de tarieven die door de NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit) voor 2017 zijn vast gesteld. Deze tarieven kunt u vinden via internet als u zoekt op NZA tarieven GGZ 2017.

Voor kinderen betekent het dat de gemeente de kosten niet vergoed.

Ik zal de komende tijd bij mezelf te rade gaan over hoe ik mijn werk in mijn praktijk vorm ga geven.

 

Voor de mensen die besluiten om zelf de rekening te betalen en zich willen aanmelden is het goed om te weten dat er beperkt plek zal zijn. Ik hanteer echter geen wachtlijst.

U kunt zich aanmelden via de mail: o.vanstrien@extenzo.nu of telefonisch 0624529736. Als ik dan plek heb maken we een afspraak, als het vol is kan ik u op dat moment niet helpen. U kunt het dan op een later moment nog eens proberen.

 

 

Categorie├źn
Meest recente artikel