Psychiater Olivier, praktijk voor kinderen, volwassenen, relaties en gezinnen
In deze praktijk worden geen gegevens uitgewisseld met gemeenten of zorgverzekeraars. Betaling loopt via u zelf. Er zijn geen contracten met andere partijen.
over mij

 

Mijn naam is Olivier van Strien

Ik ben dokter geworden bij de universiteit van Utrecht en ben daarna als scheepsarts bij de Koninklijke Marine in dienst geweest. Daarna ben ik in 1995 op het Emma Kinderziekenhuis/AMC gaan werken, waar ik besloot om me te gaan specialiseren in de Psychiatrie en aansluitend als kinder- en jeugdpsychiater. Op een half jaar in Den Bosch en drie jaar Bennebroek na heb ik verder steeds in of rond Amsterdam gewerkt.

Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk op de Touwslagerstraat.

Ik vind het een heerlijke plek om te werken en dat doe ik samen met de mensen die zich bij mij aanmelden omdat ik ervan overtuigd ben dat hun aandeel in het oplossen van problemen ook het belangrijkst is en het meest werkzaam. Ook werk ik samen met andere hulpverleners zoals sociaal psychiatrisch verpleegkundige, speltherapeut, maatschappelijk werk, psycholoog.

Ik heb mij verdiept in verschillende theoretische referentiekaders, waarbij ik de opleiding tot psychoanalyticus heb gevolgd, Infant Mental Health specialist ben en EFT therapeut (relatietherapeut).

Daarom heb ik ervaring met het werken met kinderen en hun gezin, ouder-kind behandelingen ook met hele jonge kinderen, partner relatie problemen en groepen maar ook met langerdurende inzichtgevende therapieeen.

 

Naast mijn werk in eigen praktijk werk ik ook als free lance psychiater

 

Ik ben lid van de Orde van Medisch Specialisten, de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, de Vereniging voor Vrijgevestigde Psychiaters in Amsterdam en Omstreken, de Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten, de DAIMH (Dutch Association for Infant Mental Health), het Nederlands Psychoanalytisch Genootschap en van de stichting Emotionally Focused Therapy.

 

 

Categorie├źn
Meest recente artikel