Psychiater Olivier, praktijk voor kinderen, volwassenen, relaties en gezinnen
In deze praktijk worden geen gegevens uitgewisseld met gemeenten of zorgverzekeraars. Betaling loopt via u zelf. Er zijn geen contracten met andere partijen.
Als je haast hebt, ga dan zitten!

Als je de stap neemt om hulp te gaan zoeken dan ben je meestal al een tijdje bezig met zoeken naar oplossingen voor een probleem. Hoe langer je al aan het zoeken ben hoe groter het verlangen naar iets wat je verder kan helpen. Mijn ervaring is dat het samen met elkaar begrijpen waarom het gaat zoals het gaat al veel rust kan geven en nodig je uit om met mij te gaan zitten om stil te staan bij waar je voor komt. Misschien kan ik helpen of misschien kan ik je op weg helpen naar iemand die beter aansluit bij wat je zoekt.

Categorie├źn
Meest recente artikel